Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya året

Låt det nya året
bli bara gott och
bara nytt

Låt det aldrig bli
som kaka på kaka

Det dåliga från
de gångna åren
vill ingen ha
tillbaka




Fri vers (Fri form) av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-12-30 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP