Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eyes wide shut


kanske har aktat på mig
en mängd dagg i ytterranden
av parkeringsplatsen till gräshoppestrand,
de simmar in i mig
går upp på land

guldet vakar sig självt i alla regnbågarnas begynnelse

utan ögon med ett öga bortom blick
drar ned kubrick från väggen
spott mellan tänder, genom skivans hål
som himmelen dundrar i väntan på

gamla dikter längs promenadstråkens vattendrag
porlar med täta, tunga grenar




Fri vers av djuransikte
Läst 93 gånger
Publicerad 2021-12-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

djuransikte