Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras på Boye


CIRKELGÅNG

Det finns en mening just med denna dag.
Den följer livets cirkelrunda lag.

Det går att bryta upp för nya år.
Dock är det samma mål som återstår.

Den sista dagen, den är alltid först.
Den minsta dagen, den är kanske störst!







Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-12-31 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP