Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salta vindar doftar av dig



Du är ett svartvitt fotografi
ett förflutet andetag

mina fingrar bär på ditt minne



jag är strimman på himlen när kvällen rodnar
en luftbubbla i ett vattenglas

doften av nytvättat hår
saltstänk och nakenbad


du är ett tummat fotografi
ett avsomnat andetag











Fri vers av Fiona2
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-07-31 00:28



Bookmark and Share


    mellanmål
Ja, det var fint! Tycker ssk om treje och femte strofen...
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fiona2