Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tistlar och doftpioner

Brutna kvistar
små alkottar på min säng

rött vin och gröna glas


kärlek och polaroid
bilder av ett liv


ett gruskorn i en vattenpöl


stora ord av späda händer
kritstreck
mot en tavla i svart

ringar utanpå ringar

i ett vattenblänk


klister och polaroid
bilder

av ett liv








Fri vers av Fiona2
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-08-01 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiona2