Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var ett kapitel i något större



Tre sidor romantik
svarta tryckta bokstäver

jag ville nära din längtan
dricka ur din hand

sjunga dina sånger i mitt blod



innan vi skrev blanka brev med brutna fingrar
om hur klimatet hade ändrats

hur nätterna blev kallare
och dagarna blev grå



jag ville segla i en vassbåt genom timmarna
binda kransar av förgätmigej

stryka fingrarna längs en solnedgång



du ville dricka ur min hand


med besvikelse överlät du mig till vindarna
och rev ut

tre sidor romantik











Fri vers av Fiona2
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-07-31 09:38



Bookmark and Share


  Robert W
fantastisk titel,
stämningsfull dikt.
2006-08-05

    ej medlem längre
Väldigt tittalande och berörande, metaforiskt beskrivande...vackert
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Fiona2