Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det inte blir som man tänkt sig.


Dagar finns kvar för att känna

En tid av kärlek men också svårmod har passerat.
Mitt hjärta har känt, längtat och saknat. Ljuset i din röst, ditt varma leende och dina fina ord har värmt mitt hjärta på djupet. Tänt en glöd som blivit till en liten eld som nu släckts av mina tårar.

Var du där men ändå inte?
Du gav men ändå inte.

En månad, en kort tid i dagar men en lång tid för att känna.
Glöden finns kvar men behöver omsorg för att inte slockna.
Du finns kvar. Jag finns kvar.
Dagar finns kvar för att känna.




Fri vers (Fri form) av Ordsus
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-01-02 01:48



Bookmark and Share


  Peter G VIP
väldigt fin text som förmedlar starka känslor när jag läser!

2022-01-20

    Björka
Tack! Du berörde mig
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus