Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar min kraft

Februarihimlen är grå
Tankarna dom är grumligt blå


Men det kommer lätta igen
Ljuset är på väg hit min vän


Med en kraft som bara våren
kan bära


Krig i världen, naturkatastrofer
barn som skjuter barn


Det tar aldrig slut


Jorden snurrar åt fel håll


Min ångest är ett stort tjut


Jag vänder mig inåt
Hittar min kraft


Ljuset som kommer har också en makt


Men ändå


Hoppet sipprar in och kommer tillbaka


Tron på livet finns kvar trots det helvete vi har


Vi håller oss kvar ännu ett tag


Men tankarna snurrar


Hur länge kommer vi att orka
våra barns tårar torka


 




Fri vers av Ordsus
Läst 110 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-22 08:43



Bookmark and Share


  Subkutan_73
Världen är hemsk. Bra skrivet!
2023-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om att vara människa och medmänniska.
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus