Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oskuld 70 plus hände det, fem minuter in på hemmet


Ett oväntat sent ligg



stämningen var lite kort, direkt torr
faktiskt innan hon log i mjugg, vagt
trotsig i blicken, nickande mot hörnet

från torrt angenämt till spännande på
tröskeln till en ursäktande harkling


Han tittade ditåt nickningen, rodnade
med glasögonen glidande på svett ner
över näsan tills han måste svara,
-men hann knappt peta upp brillorna
innan hon var så nära att han kände

värmen, sen doften av kvinna

Kepsen kom på skam, käppen låg bra
på golvet med en smäll, ruset tog helt
över och vilddjuret tog vid, bara sådär







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2022-01-02 23:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahaha......ska man börja längta till "hemmet" nu.....
2022-01-11

  lodjuret/seglare VIP
En släkting till en bekant fick frågan efter en knepig och lång operation, från en läkare då han klagade över litet obestämda smärtor... 'Är du glad att du överlevde?' Hon svarade inte och sedan bara gick läkaren, hon lät dörren glida igen efter sig, den var försedd med självstängande funktion.
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP