Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor utan svar


Om jag var du och du var jag,
vad hade jag sett då?

Om du var jag och jag var du,
hade det ens blivit vi två?

Hade du lagt min hand på din kind,
hade min tunga känt smaken av din,
hade du velat ha mig lika mycket ändå?

Om jag var du och du var jag,
hade jag varit lika rädd som du?

Om du var jag och jag var du,
hade vi kanske förstått varandra bättre nu?







Fri vers av Ordsus
Läst 287 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2022-01-03 13:30



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Intressant, för att inte säga direkt spännande! Den tanken tål en hel del tid att begrunda.
2022-01-12

    Askanden
skarpa tankar
sylvassa ord
2022-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om funderingar som söker svar.
2022-01-05

  Judas Ekholm VIP
Härligt flöde och vassa formuleringar. Kudos!
2022-01-05

    Björka
Jävla bra text????? Jag läste den 3 ggr efter varandra. Det har jag aldrig gjort tidigare// Bosse
2022-01-03

  Sparvögat VIP
Fina ord till frågor utan lämnat svar…
2022-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus