Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksam för att jag är vid medvetande och inte är en död sten eller vattendrag.


Medvetande

Vatten kan aldrig sova
Vatten får aldrig vila

Vatten kan aldrig glömma
Vatten får aldrig drömma

Men i is kan vatten stilla dö
Tills vatten i is blir till tö

Vatten kommer aldrig att få något svar
Förutom när det inte finns något vatten kvar




Fri vers av 0.866025
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-01-03 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0.866025