Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns skönhet

När jag öppnar ögonen så faller jag
Ett vingslag senare är jag inte längre än pojke
Nu har jag blivit van med livet
Van med livets och naturens skönhet
Jag måste åter igen kasta mig ut för klippan
I fallet glömmer jag det jag minns och minns det jag glömt
Återigen är världen vacker




Fri vers av 0.866025
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-05 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0.866025