Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utdrag/citat från bok jag skriver.


Glas fågeln

Hans glädje var en liten fågel av glas. Fågeln lekte i frid bland minnen av de han älskade och stillsamt hoppade den från gren till gren. Men den lilla fågeln var ömtålig och när skuggan kom skakade dess mörka vrål trädet och fågeln föll med ett tyst kvittrande ner från sin gren och krossades mot marken nedan.




Skapa | Skriva av 0.866025
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-01-12 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

0.866025