Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon förunderlig och oemotståndlig kraft tycks frossa i att lura ut människan på minerad mark. Så mycket smärta kunde undvikas om människan inte ständigt ville ha det ouppnåeliga ...


Självbedrägeriet

Stenarna på mitt bröst
de plågsamt tunga
fäller mig mot kanten
där bråddjupet gapar stort

Saknad kväljer själen
rop spränger tiden
bönen ur fasorna
ekar gällt i lakansväv

Kastar mig på golvet
hårt som hjärtat ditt
slår med knutna nävar
på dörrarna till din värld

Skammen inför mig själv
vågor av ångest
rasar i det mörka
skulden den är bara min

Självbedrägeriet
fantasierna
dra ut med rötterna
bota mig från romantik




Bunden vers av Ulf Lundin VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-01-04 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP