Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp!

ande kropp och själ
eller varför inte ande själ och kropp
eller kanske kropp själ och ande

Gud är en
Fader Son och Ande

jag är en ...

likheten är slående!

kroppen är alltid på jobbet

bygger och spelar golf

smärtar och vrider sig i plågor

njuter av beröring

hatar vintern

själen då varför är du så flyktig

så svår att förstå sig på

varför så många "strange situations"

varför plågar du mig så ofta

nu sa jag mig ... vad menade jag med det

ser jag mig själv utifrån

eller är det min ande som ...

kan det finnas oenighet i Gud

svårt att tänka sig

men jag då avbilden

ofriden är en alltför välbekant följeslagare

frågorna är långt fler än svaren
det vi kallar tillvaron.

tror vi behöver hjälp ...




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-11 09:56



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Håller med. Angeläget. Äkta. Är ordet.
2024-04-16

  Emanuel Sigridsson VIP
Hjälp kommer jag inte med eftersom jag lever i mellanrummet, Du bearbetar ett annat vara än jag, men Du har skrivit en angelägen text som verkligen känns. Inget religiöst dravel här. Du lever hud mot hud. Äkta är ordet.
2024-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP