Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte

kroppen åldras - vad mer
handen darrade nyss
osäker på vad jag ser
drömmer jag om nästa kyss

ostadig är min gång
yrseln plågar mig ska du veta
kraxig vore den min sång
min huvudsyssla är att leta

söka efter allt som allt
och att längta efter nån som jag känner
vem skulle bry sig om jag svalt
har du några vänner

de frågar här - hur jag mår

jag vet inte - svarar jag då -
det är inte mycket jag förstår

(psst det är den kraft som fått världen att gå)




Bunden vers av Ulf Lundin VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-15 16:04



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Underskatta aldrig kraften.
2024-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP