Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En granne

Ni är inte välkomna här!
Den täckta lastbilen mörknar
genom fönstren flyter gråten
en utvald har sagt sin mening

Efter långa färden i tro
går de genom kamerans lins
surgamlingen vid sin cykel
en helig familj på resa

Flyttfåglarna korsat landet
att sjunga ur skuggor djupa
att glädja folket som väntat
att böna för alla om nåd

En granne bjuder på kakor
”Klappa Lassie en trogen vän!”
Nygräddat ljus över bygden
som ordet i tidens morgon




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-01-05 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP