Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DANS-TUR

Varje gång hände honom något gott  ville han dansa.

Medan han dansade tog han Izabell i handen -Izabell är hans tidigare förlovade- och började valsa med henne.

”Hej älskling, fortsätt valsa, säg ingenting just nu, sa hon och fortsatte valsa med honom.
”VALSA VALSA är min älskade dröm
Med min käraste Izabell var all min dröm
Ta mig dit i din värld, förverkliga min dröm” sjöng han.

”Ta mig ditt
Där paradiset är bara mitt och ditt
Där blir vi till ett, mitt hjärta och ditt
och så startar vi vår avsnit
Där våra själar till änglar blir till sist” sjöng hon tillbaka

”Och våra vingar kramas ihop

för alltid blir vi ihop”, sjöng han tillbaka

Han skakade huvudet och tittar runt, där finns ingen Izabell längre.

Oj då! det var bara en dagdröm.




Prosa (Kortnovell) av MALVAA VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2022-02-25 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP