Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anno 2022

länge inomhus
livsandarna
bor i träden

i sakta mak
hela min varelse fylls
trädnärvaron

nytt år
hur måla tomma duken
spännande

himmelsblått - klarhet
varmt solgult - tillit
fåglar och fjärilar - lätthet
allsköns blomster - glädje
målar för frihet i nuet (för alla !)




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2022-01-06 14:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du har målat en vacker tavla, väl värd en gyllene ram.
2022-01-07

  Blomma-Stjärna VIP
Vackra ord!
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP