Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blev inspirerad av att lyssna på en låt av Buddy Holly, har ett trippelalbum av helsköna knaslåtar om 'love' and 'baby', 'other days' sant whatever says... Som du kanske ser i ena vänstra hörnet, är där ett främmande flygande förem ål


You are the one





You are the one
and I am the other
there stand you
and there stand your mother




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2022-01-06 14:58



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Realism när den är som bäst. ;)
2022-01-06

  Nanna X
stands your mother, heter det väl.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP