Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort resa norrut

Ja, jag gjorde idag en kort resa norrut

Dagen var glasklar med sol hela tiden

När jag kom upp till Strömstad låg isen tunn i hamnen

Det var vidunderligt det hela

Med ett nytt sällskap

som fångades upp på tåget

I alla fall kändes det lugnt för mig

Å jag prisar det smidiga  snabba tåget

Denna elektriska långa orm

som överträffar alla färdsätt!

Älskade tåg, älskade dag...

Nån gång ska man ha tur oxå...




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-01-06 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP