Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

Jag upprätthåller avståndet
genom skrivandet
Jag skriver mig inte närmre
någonting
Istället fjärmar jag mig
från min omgivning
Men i skrivandet finns också något
oavslutat
Något som ständigt
pågår
När allt annat ligger i träda
rinner språket fram
som en bäck
i en mycket stor
skog
som aldrig tar slut
Därför fortsätter jag skriva




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-09 09:24



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Språket som rinner fram när allt ligger i träda och behovet av att fortsätta skriva
(som kan vara fjärmande ifrån )Kanske ett vankelmod också i själva skrivandeprocessen ingår i det hela.
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström