Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om tankar och blockeringar


Många tankar

Tankar flödar fritt

det tänks stort
det tänks litet
det tänks nytt
det tänks gammalt
det tänks kreativt
det tänks stort
det tänks smått
det tänks fritt
det tänks inskränkt
det tänks motvilligt
det tänks gärna
det tänks i parti
det tänks i minut
det tänks i förväg
det tänks i efterhand

Men ibland tänks det inte alls
när rädslan bygger blockad




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-08 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP