Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten text om att tro på något.


Tro

Tro är ett ankare
på resa över haven

Ta det med
och stanna tryggt
varsomhelst

Mist det
och resan
blir vansklig




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-08 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP