Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Lämnade spår

 

Temat är spår
lämnade
inpräntade
kända
inristade ovetandes
vad är ett spår

En vägg restes idag
förarbetet gjord av
människor i gula västar
på en lördag

Huset ett skelett i mörkret
många arbetstimmar
borde lämna spår att minnas
jag ser tomma fönster

Skorna borrar sig i snön
broddarna lämnar djupa hål
en snöskrapa föser snön åtsidan
så många spår

I minnet döljs de
inpackade i små fina paket
en del kan öppnas
andra får vänta
innehållet behöver granskas

Himlen är jämngrå
stjärnorna osynliga

I mitt fönster står
en lysande stjärna kvar
jag följer ett spår

 

© Eva Hedlund fd. Langrath 2022




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-01-09 13:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Som alltid så fint skrivet med djup. Dessa spår som du fångar. De är många....spåren. I alla möjliga gestaltningar. Läser din text högt. Vacker lunk.
2022-01-11

  Niliboy
Ett spår i natten, inte så lätt att tyda, men ändå ganska uppriktigt!
2022-01-10

  KYREUS of Sweden
Existens
i
ellt.
2022-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP