Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi som söker perfektion är ändå inte alltid övertygade ... Är det målet?


Evigt varar ...

Vem skulle stå ut med en blomma som aldrig vissnar,
en fägring utan fläck, en sol som ingen brände ...
ett oklanderligt stilleben. Vid tanken jag hisnar.
Nog är det väl lite skrämmande, ett annat slags elände ...




Bunden vers (Rim) av Ulf Lundin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-09 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP