Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kollektivliv - år 4

 

En och annan svada
från källaren hördes
ty av en vattenskada
vi alla därav stördes

ynglet numer spelar
i hockey likt Salming
klubban aldrig velar
fintar varje gamling

slyngel tagit körkort
glider med en Pickup
snigelfar på landsort
på riksväg gasar upp
 
en polack flyttade hit
på svengelska orerar
tukta gräs hans gebit
varenda strå forcerar

hör hur byborna över
kollektivliv förundras
oss boende i fyrklöver
med vandel beundras





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-02 06:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Finns det hjärterum
Finns det stjärterum
Förvisso för vissa?
;)
2022-02-02

    Lena Staaf VIP
Härligt att se att ett kollektivboende kan fungera i vårt ensamma samhälle!
Rolig och förhoppningsfull dikt!
2022-02-02

  Öknens Ros VIP
Kollektivliv ej längre vanligt, men undantag finnes, funkar bra.
2022-02-02

  Niliboy
Fyndigt och fantasifullt!
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP