Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen är för evigt men förblir dina


Önskebrunn



att dyka i brunnen var förstås
komplett vansinne men aldrig
så mycket som förbjudet ändå

ingen skulle väl göra nåt sånt


Så, hon knöt håret i en tofs,
klädde av sig naken och höll
för näsan och dök,
rakt ner dit hinken aldrig
nådde vatten, utan livlina





Hon faller än, sägs det, så
uppslukad av upplevelsen
att inga ljud hörs, ens eko







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-12 00:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Min önskebrunn
gör mig stum
av längtan efter dig
kom kom till mig


2022-01-12

  lodjuret/seglare VIP
Det borde vara för bjuden karaktär att klä av sig naken i textform, läsaren kan bli alldeles till sig i trasorna över en så målande kroki.
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP