Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rederlig man

En riktigt rederlig man är du

en kompis

Du ställde upp  i telefon- fast du var förkyld

när jag var i knipa

En riddersman

fast utan häst

I alla fall erfaren

Det är ju bara slängkappan och svärdet

som fattas

Humor!

Vi får inte vara humorfria

Då blir det dödens tråkigt

Vi får gå vidare

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2022-01-12 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP