Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Ett steg i taget

Stegen tas ett i taget
stavarna håller ryggen upprätt
fram till den gnistrande snökanten

Allt omprövas
i livet om och om igen
en svan närmar sig land
ovetande om virus, krig
och hot om upptrappning

Kylan når inte genom min jacka
ett tacksamhetsämne
som sällan nämns

Under fötterna knarrar snön
ett steg i taget
för oss till utsiktsplatsen
där en kvinna och en man delar ett bröd

Solen målar en brygga
på vattnet
den når halvvägs till stranden
kall blir handen
som vilar på kamerans avtryckare

Vi vänder om
tar ett steg i taget

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-12 19:45



Bookmark and Share


  Stisse
Kloka ord och fina bilder. Du skriver så underbart fint.
2022-01-14

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2022-01-14

  Niliboy
Ett steg i taget är vad vi förmår! Fina bilder på min ära!
2022-01-13

  Sparvögat VIP
Låter som en underbar promenad som speglas i ditt fina foto fotocollage, solen som strålar så fint på den vackra svanen…
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP