Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte leva så

Okej, jag måste hålla mig hemma

vet ej om jag är smittad

men det får jag veta imorgon

jag har isolerat mig i två dar nu

å det räcker!

Jag kan inte leva så...

Imorgon måste jag kanske ta mig till vårdcentralen

det får jag se imorrn

om inte det sociala kan lämna testet till mig.

Denna förbannade pandemi!

Den tar ju kål på oss allihop

När ska eländet sluta?

Jag dör.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-01-12 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP