Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bysnusk när det är som bäst, helt otippat


Bysnusk



tre stinna örfilar senare
såg han inte bara stjärnor

plötsligt såg han blicken,
skräcken i den, ilskan,
han såg henne ligga där


Ståndet slaknade, hatten
föll ner i halmen just när
tåren släckte ilskan i henne

sältan rann ner i mungipan
och hon smakade, salt, blod

hans, båda i en ljuvlig eftersmak


Och hon vände sitt raseri till
ett rus av girig lust, sög hårt
tag om hans darrande läppar

kysste sig blind, morrade djupt
samtidigt som svaret kom med
två tungor i vild åtrås hårda lek







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-12 23:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Svårt att hålla sig sval
till denna oral
2022-01-13

  Gunnar Hilén VIP
Oralt slagsmål på hög nivå
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP