Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto : Eget


Teman

En viskande hemlighet
hur långt in får jag söka
idag faller snön stilla

Tematisera är allas råd
har livet ett tema
Covid ett långdraget tema

Döden ett annat tema
kärleken, sorgen, barnens födelse
föräldradtiden, egentiden
åldrandet
hur hamnade jag här

Dikterna går i och ur varandra
temat finns kanske i mellanrummen
synliga efteråt

Vem viskar mig hemligheten
en stilla susning
intill mitt öra

Låt mitt hjärta få ro
släpp min tanke fri
bortom det synliga

Snön faller sakta

På en balkong
fladdrar en låga
bakom ett lyktglas

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-13 16:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stilla ljus begrundande skrivelse
Att upplysas av i vintermörkret!
;)
2022-01-14

  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
2022-01-14

  ULJO
Fint avslut.

På en balkong
fladdrar en låga
bakom ett lyktglas
2022-01-13

  Sparvögat VIP
Jag tycker dina ord vilar väldigt vackert, som väl valda noter på ett notblad…
I stor skönhet, oavsett tema…
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP