Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans kö

Alla i livet

Står någongång  i en lång kö

Ensamheten

Knackar på

Isoleringen

Närmar sig

Åter igen

Grip då halmstrået

Var inte rädd

Snart får du

En lapp 

Om frihet och gemenskap

Tappa inte hoppet

Snart är du längst fram

Iväntans kö

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-13 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP