Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bristen på intellektuellt djup tar sig uttryck


Cigarrfäktning



efter flera timmars kamp
hade inget annat svämmat
över än askfatet

cigarröken fyllde tystnaden
med stoisk täthet, oavgjort


Grosshandlaren fimpade sin på
ollonet bara för att vara hård,
motparten svalde sin med glöd







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-13 22:20



Bookmark and Share


  karenina VIP
Hoppas det brände till rejält
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP