Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanken som drunknade i katastrof


Ett förlorat kärleksbrev



bläckhornet svämmade över,
pennan dröp av tunga svarta
tårar över hela brevet innan
första raden var på plats,
allt slutade innan det börjat


Brevet som skulle ställa allt
till rätta brändes senare av
prästerkapet som bevis på
ondskans gåtfulla efterspel









Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-13 23:14



Bookmark and Share


  karenina VIP
Du skriver kort och uttrycksfullt och som läsare kastas jag in i handlingen direkt och lämnas med känslan, vad mer hände sedan?
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP