Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att försöka hålla fast...fånga något....


Känsla

Att fånga en känsla
Innan man dödar en dröm
Att åka tillsammans på ett
Ändlöst tåg utan sömn
Väck om mig om du vaknar , är du snäll .




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gustav Novak
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-01-15 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Novak