Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha för bråttom


Kupad hand

Du lade ditt liv i kupad hand
och sprang så fort och så snabbt
och så långt
Att du inte hann tillbaka till livet.

Du såg tillbaka på det , du tittade på det
sorgen över att inte ha möjlighet att göra om/skapa en annorlunda väg - smärtar dig.

In i mörkret rusade du
In i mörkret försvann du

Skuggor syns aldrig i solen...Icke heller i mörkret...
Beslut...Besluta...försvinn...försluta
Skimmer.....




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gustav Novak
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-01-15 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Novak