Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart man färdas


Dikt#2

Nu har jag åkt så långt
färdats en evighet
Allt ligger knutet i handen , det är ingen hemlighet.
Det som än sker...är bara JAG som vet..
Hjärtats lilla hemlighet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gustav Novak
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-15 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Novak