Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ängsliga tankar...


Eld

Jag börjar förnimma , jag börjar förstå
Tidens eld brann som kraftigast då
I mitten - i början av mitten
Hettan och stormen lågorna...
Inne i smältugnen , där det var varmast - eldens tungor slickade min kropp

Nu utanför hettan och lågorna
börjar kylan och dess dimma omge mig
Är det nu avståndet utbreder sig
ifrån liv till död ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gustav Novak
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-18 18:23



Bookmark and Share


  Ordsus
Vackert och starkt beskrivet om hur åldrandet plötsligt blir tydligare, som jag ser det.
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Novak