Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vävare

Vi är vävare.
Med handlingar o ord väver vi vår framtid.
Medvetet eller omedvetet väver vi.
Starkast väv är den som vävts medvetet
och med kraft.
Låt din framtid bli vävd med omsorg
av starka trådar
av innerliga tankar.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-15 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP