Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kommer prinsen tro?

Det finns prinsar

Dom rider bredvid mitt hus

Försiktigt  genom skuggorna

På hästar svarta och vita

Eller apelgrå

Dom riktar sina lansar

Mot månens vita öga

Dom jagar varsamt fram

Varje natt

Dom bär långa svarta läderstövlar

Slängkappor och svarta rundkulliga filthattar

Ibland sjunger dom

Ibland spelar dom på flöjt

Ibland låter dom hästen dansa

Midvintergnistrande ögon...

 

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-15 18:34



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
njuter av dina dansande hästar - tack!
2022-01-17

  Nicke Pistol VIP
Skimrande rader likt en Bauersk värld.
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP