Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Luddiga de

 

Luddig

Lurig

 

Är en människa

 

Luddig

Lurig

 

Är kärleken

 

Sant

Fakta

 

Är döden

 

Hatat

Jagat

 

Är den sanna människan

 

Falskt

Luddig

 

Är livet

 

Luriga

Luddiga

 

Är drömmarna




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-01-18 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP