Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Var inte rädd

Orden som möter mig

Var inte rädd

Bilden som möter mig
isblommor på ett fönster
en sol som sakta vaknar

Att veta, visar riktning
vinden byter varv
blommans blad rör sig i fönstret
i takt med vindens ljud

Jag färdas genom livet
i ett uppvärmt hem
på andra sidan spåret byggs nya hem
byggkranen vrider sig bort
för att hämta en vägg

Var inte rädd sade ordet
bygg inte på lösan sand
står det någon annanstans
tankarna far i takt med vinden
som byter varv igen

Var inte rädd

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-19 17:49



Bookmark and Share


  Niliboy
Herren utsätter oss för prövningar, men visar också en väg ut ur prövningen, säger Bibeln!
2022-01-20

  Bibbi VIP
Gillar.
2022-01-20

  ULJO
Fina ord från din poetpenna.
2022-01-19

  Sparvögat VIP
Fönstrets frostblommor som vilar orädda visar vägen i dina fina ord…
2022-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP