Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himmel och is


haiku21jan22

Molnen speglar sig

i gölens is; måsarna

har slutat skräna.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-21 19:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'Nice ice' som Katarina aldrig skulle ha sagt.
Ens på den tiden.
Tänk bara att ha teve,
tänka sig att kunna träna...
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP