Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rå-kost

 

Ser rådjur klivit
bland hus i vana
ty de tycks blivit
även likt urbana

söker efter födor
blomma på span
även fina grödor

i grenar av gran

hind ses med kid
intill flock lägligt
har bocken invid
skyddar drägligt

alltid på sin vakt
vill ju icke bli rov
i bröl varnar jakt
stampar med hov


 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-01 07:21



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint tecknat om ett älskat djur!
2022-02-01

  Öknens Ros VIP
Fint diktat om dessa vackra djur. Ett rådjur hoppade faktiskt över vägen framför bussen vi åkte i igår kväll.
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP