Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min ytliga analys av världsläget.


När man inte får ligga

 

En hormonstinn man i öster vill bli kung i hela den anglosaxiska sfären medan en trött gammal man i väster kämpar för att återupprätta ordningen i världen, och Gotland är en strategisk plats som ryssen vill ha i sitt palats. 

Vad ska vi göra med en man som borde sitta inspärrad i Kreml istället för att göra hela världen så slem?

Kanske om han hade fått ligga, Europa inte honom så hade triggat.




Fri vers av Ordsus
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-23 09:51



Bookmark and Share


    Björka
absolut! ligga är viktigt ;-)
2022-01-28

  Kungskobran VIP
Kortvuxna män med makt är livsfarliga
2022-01-27

    ej medlem längre
Uppfriskande med din analys Ordsus. Vem vet, kanske har Du hela förklaringen...
2022-01-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
kastrering och hormonbehandling av maktgalna män snarare än att de ska få ligga:)
2022-01-24

  Ordsus
Ledsen att göra dig besviken Askanden men analysen är ytlig, framkallad av ytlig kunskap om en ytlig man med ytliga värderingar, i en ytlig värld.

Men jag uppskattar din uppriktiga synpunkt.

2022-01-23

  Foohexa
Till Ordsus försvar vill jag tillägga att jag hade kallat putin för en fitta om han hade haft djupet och värmen. Citatet är stulet enkomst för situationer som dessa :)
2022-01-23

    Askanden
du brukar vara bra Ordsus
så även här rent litterärt
men analysen är hårresande shallow
2022-01-23

  Gunnar Hilén VIP
Tack ! Bra inlägg ! Ett gott sexualliv är bra för demokratin.
2022-01-23

  Foohexa
SDE, förkortning på small dick energy :)
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus