Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenknopp

 

 

ljuva rosenknopp

du skira vackra

vak upp, vak upp

snart morgon gryr

 

när dagen randas

du i full blom ska brista

allra skönaste sköna

av dem alla

 

du doftar som tusende blommors essens

du är sommar, du är kärlek

du är evig

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-24 09:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Det var annat än "Det gör ont när knoppar brister".
2022-01-30

  ULJO
Fint om denna kärlekens blomma
2022-01-24

  Feliaxel VIP
Vackra ord om en vacker blomma
2022-01-24

    Lena Staaf VIP
Fin hyllning till den härliga rosen!
2022-01-24

  Sparvögat VIP
Så vackra ord till rosens skönhet…
2022-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om livets vackraste blomma.
2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP