Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Skugglek

Minnenas skuggor
leker tafatt
i morgonljuset
fladdrar fram och tillbaka

I busskuren sitter de
tätt samman slingrande
i väntan på bussen
som hindrats av snön

Han håller min hand
motvilligt på trottoaren
sliter sig loss
dansar in bland träden

Mellan stenarna
finns en öppning
lagom för dig
du hämtar den gömda bollen
på andra sidan

Skuggorna låter
sig inte fångas längre
berg och stillastående
byggkranar är allt jag ser

©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-24 21:16



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP