Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett farväl till farmor


Ett farväl till farmor

Jag har ramlat ner i en brunn
Mörker sluter mig omkring
Långt där uppe, jag ser ett ljus
Men jag vet inte riktigt, hur jag ska ta mig dit omkring.

Mörkret mig omkring jag ser.

är som en sluss till mina tankar

Det är väldigt svårt att möta det som vankas.

Jag tittar djupt och det jag ser är ljust och så mycket mer,

många minnen som speglas, sommar, sol och så mycket mera,
ett leande, en röst som jag hört så mycket.

Men som jag inte får höra av ett sista stycke.

Mina minnen till denna kommer alltid föräras.

Alltid till mina kära.

Det är dags att ta farväl.

Av en väldigt älskad själ.




Fri vers (Fri form) av Qwaake
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-25 03:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert farväl.
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Qwaake